Workshops voorjaar 2020 ouder-kind en kinderen

 

 

WORKSHOPS VOORJAAR  2020 kinderen en ouder-kind

Hieronder kan u een overzicht vinden van onze geplande workshops voor het voorjaar van 2020.

Deze gaan door in onze vernieuwde workshopruimte om u alle comfort te kunnen bieden.

Inschrijven kan door op onderstaande knop "Inschrijven" te klikken en een e-mail te versturen met uw contactgegevens en vermelding van de workshop die u wenst te volgen. 

Bij interesse voor kinderfeestjes of workshops op maat, vrijgezellenactiviteiten,... kan u eveneens vrijblijvend contact opnemen.

Workshop Ouder-kind: ontwerp je eigen taart


Zaterdag 25 JANUARI 14u-17u

Zaterdag 4 APRIL 14u-17u

Stapeltaart met eigen ontwerp

 

Wat komt er tijdens deze workshop aan bod?

Samen met je kind (of kleinkind, neefje, nichtje,...) ga je aan de slag. Jullie gaan een taart doorsnijden, vullen en afsmeren met meringue botercrème. Het kind werkt met een boltaartje, de volwassene met een ronde biscuit. Jullie werken samen en bepalen samen de kleuren, het ontwerp,... We gaan de suikerpasta zelf leren kleuren. Beide taarten gaan we op elkaar stapelen en verder afwerken. 


Heel leuk om samen te werken, ideaal om samen een fijne tijd te spenderen. 


 

Geschikt voor iedereen die graag samen met zijn kind een leuke activiteit doet. De leeftijd van de kinderen is 6 tot 15 jaar. 

Prijs: 60€ inclusief taart, vullingen, gebruik van alle materialen, een drankje en iets lekkers. Nadien nemen jullie je eigen creatie lekker mee naar huis.

Workshop voor kinderen: unicorntaart

Zaterdag 8 FEBRUARI 14u-17u

Unicorntaart (boltaartje)

 

Wat komt er tijdens deze workshop aan bod?

Hou je van een stoere unicorn, of liever eentje met bloemetjes? Het kan allemaal. 
We gaan een boltaartje doorsnijden en vullen met een laagje confituur, speculoos of choco. Nadien zetten we het taartje terug ineen en gaan we het afsmeren met botercrème, waarna we het gaan bekleden met zelf gekleurde suikerpasta. 

We maken de hoorn in een kleur naar keuze en werken ons taartje af met wat kleine versieringen naar keuze. Dit kan onder andere met gekleurde botercrème die we gaan spuiten. 

 

 

Geschikt voor kinderen van 8 tot 15 jaar. 

Prijs: 30€ inclusief boltaartje, gebruik van alle materialen, een drankje en iets lekkers. Nadien neem je je eigen creatie lekker mee naar huis.

 

Workshop voor kinderen: Paastaart konijn

Donderdag 9 APRIL 14u-17u

Paastaart konijn

 

Wat komt er tijdens deze workshop aan bod?

We leren een biscuittaart doorsnijden en vullen. We zetten de taart terug ineen zodat ze mooi recht is en smeren af met botercrème. De rand van de taart wordt afgewerkt met chocoladekoekjes. We maken een konijntje dat met zijn kopje in de grond zit en spuiten gras met botercrème. Nadien werken we het taartje af met bijpassende paasdecoraties. 

 

 

Geschikt voor kinderen van 10 tot 15 jaar. 

Prijs: 45€ inclusief taart voor ongeveer 8 personen, gebruik van alle materialen, een drankje en iets lekkers. Nadien neem je je eigen creatie lekker mee naar huis. Je kan deze in de koelkast perfect bewaren tot Pasen (als ze al niet eerder is opgesmuld). 

 

Workshop voor kinderen:

Cupcakes dieren

Woensdag 15 APRIL 14u-16u30

Cupcakes dieren

 

Wat komt er tijdens deze workshop aan bod?

We gaan 6 cup cakes vullen en met suikerpasta versieren in het thema dieren. Hiervoor werken we onder andere met een handig hulpje om mooie figuren uit de suikerpasta uit te steken. Andere decoraties maken we met de hand. De keuze is aan jullie welke diertjes er op de cupcakes komen. 

 

 

Geschikt voor kinderen van 8 tot 15 jaar. 

Prijs: 25€ inclusief 6 cupcakes, gebruik van alle materialen, een drankje en iets lekkers. Nadien neem je je eigen creaties lekker mee naar huis. 

Workshop voor kinderen:

Prinsessentaart

Zaterdag 18 APRIL 14u-17u

Prinsessentaart (het voorbeeld op de foto is enkel ter illustratie en is groter dan het taartje dat we gaan maken)

 

Wat komt er tijdens deze workshop aan bod?

Droom je er van om een echte prinsessenjurk te leren maken uit suikerpasta of botercrème? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!
Op een voorgevormde biscuit met een pin-popje gaan we een ware prinsessenjurk maken. Hiervoor worden eerst enkele technieken aangeleerd waarna je kan kiezen welke jij het leukst vindt om jou popje mee te versieren. 

 

 

Geschikt voor kinderen van 8 tot 15 jaar. 

Prijs: 35€ inclusief taart, herbruikbaar pin-poje (zo kan je dit thuis ook nog eens maken), gebruik van alle materialen, een drankje en iets lekkers. Nadien neem je je eigen creatie lekker mee naar huis. 

Zoete geZondjes

Absdalestraat 28

9041 Oostakker


BTW:BE0664907680


Info over allergenen? Vraag er naar!


GSM: 0473/593671