Workshops voorjaar 2022 ouder-kind en kinderen

 

 

WORKSHOPS VOORJAAR  2022 kinderen en ouder-kind

Hieronder kan u een overzicht vinden van onze geplande workshops voor het voorjaar van 2022.

Deze gaan door in onze vernieuwde workshopruimte om u alle comfort te kunnen bieden.

Inschrijven kan door op onderstaande knop "Inschrijven" te klikken en een e-mail te versturen met uw contactgegevens en vermelding van de workshop die u wenst te volgen. 

Bij interesse voor kinderfeestjes of workshops op maat, vrijgezellenactiviteiten,... kan u eveneens vrijblijvend contact opnemen.

Workshop Ouder-kind: ontwerp je eigen taart


Zondag 22 MEI 14u-17u

Stapeltaart of matching taarten met eigen ontwerp

 

Wat komt er tijdens deze workshop aan bod?

Samen met je kind (of kleinkind, neefje, nichtje,...) ga je aan de slag. Jullie gaan een taart doorsnijden, vullen en afsmeren met meringue botercrème. Het kind werkt met een boltaartje, de volwassene met een ronde biscuit. Jullie werken samen en bepalen samen de kleuren, het ontwerp,... We gaan de suikerpasta zelf leren kleuren. Beide taarten gaan we op elkaar stapelen en verder afwerken. 


Heel leuk om samen te werken, ideaal om samen een fijne tijd te spenderen. 


 

Geschikt voor iedereen die graag samen met zijn kind een leuke activiteit doet. De leeftijd van de kinderen is 6 tot 15 jaar. 

Prijs: 65€ voor 1 volwassene met kind (20€ voor tweede kind), inclusief taart, vullingen, gebruik van alle materialen, een drankje en iets lekkers. Nadien nemen jullie je eigen creatie lekker mee naar huis.

Workshop voor kinderen: Paaskonijn

Zondag 3 APRIL 14u-16u30

Paaskonijn
Je kent ze wellicht wel, de unicorn taarten. Nu gaan we op hetzelfde principe een schattig of stoer paaskonijntje maken met konijnenoren in plaats van een hoorn. 

 

Wat komt er tijdens deze workshop aan bod?

Hou je van een stoer konijn, of liever eentje met een strik of bloemetjes? Het kan allemaal. 
We gaan een taartje doorsnijden en vullen met een laagje confituur, speculoospasta of choco. Nadien zetten we het taartje terug ineen en gaan we het afsmeren met botercrème, waarna we het gaan bekleden met suikerpasta. 

We maken de oren van het konijn en werken ons taartje af met wat kleine versieringen naar keuze. 

 

 

Geschikt voor kinderen van 8 tot 15 jaar. 

Prijs: 35€ inclusief taartje, gebruik van alle materialen, een drankje en iets lekkers. Nadien neem je je eigen creatie lekker mee naar huis.