Workshops voorjaar 2022 - volwassenen

 

 WORKSHOPS VOORJAAR 2022

Hieronder kan u een overzicht vinden van onze geplande workshops voor het voorjaar van 2022.

Deze gaan door in onze vernieuwde workshopruimte om u alle comfort te kunnen bieden.

Inschrijven kan door op onderstaande knop "Inschrijven" te klikken en een e-mail te versturen met uw contactgegevens en vermelding van de workshop die u wenst te volgen. 

Bij interesse voor kinderfeestjes of workshops op maat, vrijgezellenactiviteiten,... kan u eveneens vrijblijvend contact opnemen.

Workshop Konijn in de grond - Pasen

Zaterdag 16 APRIL 14u-17u

Konijn in de grond:  Al eens een konijntje zien wegspringen in zijn holletje? Deze vindt het alvast leuk om weg te duiken tussen het gras, de bloemetjes en paaseitjes.

 

Wat komt er tijdens deze workshop aan bod?

We gaan een biscuittaart doorsnijden en vullen met een heerlijke confituur of botercrème. Daarna gaan we de taart leren afsmeren en afwerken met chocoladekoekjes. We spuiten het gras met botercrème en maken het konijntje uit een boltaartje. Nadien werken we de taart af met leuke paasdecoraties en bloemetjes. 


Deze workshop is zeer toegankelijk voor iedereen. Er is geen basiskennis nodig. Dus hou je van taart en chocolade, dan is deze workshop zeker en vast iets voor jou. 

Prijs: 75€ inclusief biscuit en gebruik van alle materialen, een drankje en iets lekkers. Nadien neem je je eigen creatie lekker mee naar huis.

 

Workshop Basistaart

Vrijdag 6 MEI 19u-22u

Workshop Basistaart + kleine decoraties

Heb je altijd al willen leren hoe je nu aan zo'n taart moet beginnen? Aarzel dan zeker niet langer en schrijf je in door gewoon op de knop hierboven te klikken. 


Wat komt er tijdens deze workshop aan bod?

We leren stap voor stap een fondanttaart maken. We gaan een vooraf gemaakte biscuit doorsnijden en vullen. Daarna gaan we de taart leren afsmeren met botercrème en bekleden met suikerpasta (rolfondant) die we eerst zelf een leuk kleurtje hebben gegeven. In de resterende tijd kunnen we nog kleine figuurtjes boesteren en de taart verder afwerken volgens onze eigen inspiratie. 

 

 

Geschikt voor iedereen die taarten wil leren maken.

Prijs: 70€ inclusief biscuit, gebruik van alle materialen, een drankje en iets lekkers. Nadien neem je je eigen creatie lekker mee naar huis.

 

Driptaart

Zondag 12 JUNI 14u-17u

Driptaart
Hou je van een feestje en een taart met alles erop en eraan? Dat leer je in deze workshop maken. 

 

Wat komt er tijdens deze workshop aan bod?

We snijden een biscuittaart door en gaan deze ook vullen. Het geheel smeren we strak af met meringue botercrème. 

We brengen de chocoladedrip aan op de taart en werken deze af met leuke decoraties volgens onze eigen creativiteit. Kleurtjes kunnen jullie zelf kiezen en er zullen al heel wat decoraties voor jullie klaar liggen. 

 

 

Geschikt voor iedereen die van taarten houdt. 

Prijs: 75€ inclusief biscuit en gebruik van alle materialen, een drankje en iets lekkers. Nadien neem je je eigen creatie lekker mee naar huis.

 

zoete gezondjes fault line workshop
zoete gezondjes fault line workshop